Fredag


Jag säger bara det.. en GALEN fredag.. men fan vad roligt det var!

Vet du vad...


Du är inget för mig heller!

Saved by the bird


Nu har jag bestämt mig för att jag SKA göra en tatuering.. Turen hamnade på en ryggtatuering med en Fenix fågel pga personliga saker så jag tycker den passar bra.. Jag har varit lite skeptisk till både stället och motivet, men jag känner att det e ju det jag egentligen vill ha, så varför tveka?  När vet jag ikke heller.. om ett tag antar jag, kostar ju några tusen en sån här stor så.. eller jag kanske ska börja med bara en liten? Ehm.. jag får se, men nångång ska jag iallafall göra en sånhär..
Satt o googla efter bilder och hitta några fina exemplar..
 

 

Back in class



klockan är 10.40 och nästa lektion börjar om tio minuter.. Samhällskunskap.. ja, vad kan man säga.. helt okej faktiskt, eller det e rätt så kul, iallafall när jag är där..

Den här veckan har varit idiotisk, fyfan.. Än så länge så har allt varit dåligt.. Jag hoppas att det kan gämna ut sig till helgen.. Har inga riktiga planer än, men eventuellt ska jag ut/fest.. Vi vår väll se hur veckan löser sej..

Hungersnöd!?


Något är fel på mej! Jag är konstant hungrig! Frossar i mig hela jävla tiden för fan.. omg.. Snart rullar jag väll fram mer än vad jag redan gör... jävla tjockis!

Nada Idéa


Allt är upp och ner just nu, tiden går medan livet står stilla.. Vad är det som händer egentligen!?

image1


Jag måste börja ta tag i saker och ting, så det blir gjort.. men istället så rinner tiden i väg medan jag står kvar på exakt samma ställe vecka ut och vecka in.. Fan, Jag behöver hjälp!
Hur kan allt gå från så bra till så dåligt, från så dålig till så bra, och sen samma visa om och om igen..

Om igen


Jag ska försöka börja med bloggandet igen.. Ska försöka, för min egen skull..

RSS 2.0